הורדות:
תוכנות -
משחקים -
מוזיקה -
סרטונים -
סרטונים ויראליים חדש!!!,
שומרי מסך -
רקעים לשולחן עבודה.
|
קהילות: |
את המתכון הזה שאני הולכת לגלות לכם, קיבלתי מבחור שפגשתי בבר בת"א, הוא היה ועדין אני מאמינה שף של מסעדה צרפתית.
רציתי לדעת איך מכינים פסטה ברוטב שמנת ופטריות והוא הסכים לשתף אותי בסוד הבלעדי של המסעדה, ניסיתי להכין את זה בבית וכולם ליקקו את האצבעות, היה פשוט מצוין.
אז אם בא לכם להתפנק בארוחה טובה הנה אני משתפת אתכם שגם תוכלו להנות מהחויה הטעימה הזאת , אז ככה:
מצרכים:
* סלסלת פטריות שמפניון
*ראש של שום כתוש
*שמנת מתוקה לבישול
*כף של רוטב סויה
*קמצוץ של אגוז מוסקט
*חצי כוס יין לבן חצי יבש
*500 גר' פסטה
אופן ההכנה:
ניקח את הפסטה ונבשל במים חמים עם כך מלח למשך 10 דקות, לאחר מכן נסנן את הפסטה ולהשאיר אותה איך שהיא, אין צורך בשטיפה.
ניקח סיר בינוני עם מעט שמן נטגן את הפיטריות למשך חמש דקות,נוסיף את השום לעוד שתי דקות ולאחר מכן נכניס את היין שלנו ונביא אותו למצב של רתיחה.
לאחר שהיין רתח נוסיף את השמנת נערבב ואז נוסיף את הסויה והאגוז מוסקט ניתן לרוטב להתבשל על אש נמוכה למשך 10 דקות ונכבה את הלהבה.
מכאן הכל כבר מוכן מה שנותר לערוך את השולחן להדליק את הנרות ולמזוג לצלחות ולהנות מכל ביס...
שיהיה בתאבון